A venit toamna! Hai la festival!! Haideți, cu mic, cu mare, la Festivalul „Straiță Plină”, din comuna Roșia, Bihor!!!

0
1042
views
Organizatori festival

Duminică 1 octombrie 2017, are loc a șasea ediție a Festivalului Straiță Plină în comuna Roșia, Județul Bihor, organizat de Asociația Orizont Verde (https://web.facebook.com/asociatiaorizontverde/).

Festivalul are o serie de activități atractive plecând de la un târg de promovare produse locale, ateliere interactive, școala de meșteșug, activități de aventură, concursuri cu premii și evident un festival folcloric cu interpreți de muzică populară din zonă.

targ

Atelierele interacive constau în ateliere de povești, ateliere de croșetat, ateliere ateliere creative.

3

Școala de meșteșug pune în valoare activițăți de olărit, țesut în război tradițional, ateliere de pâslărit, ateliere de mărgele, etc…

olarit

Activitățile de aventură au ca tematică ateliere de tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, ateliere de speologie la Peștera Meziad.

1

Sunt nelipsiite concursurile cu premii precum concursul de crăpat lemn, concursul de urcat pe lăzi de bere, concursul de sfărmat porumb, concursul caritabil de shoping.

olarit 2

 

Avram Fițiu

Secretar General

Federația Națională de Agricultură Ecologică

Mai multe detalii despre tematica renașterii din cenușa uitării a satului românesc, puteți vedea pe publicația noastră  online http://www.romanianoastră.info

Cartea Savarea Fermei Țărănești se poate descărca gratuit de pe blogul meu: http://www.avramfitiu.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here