Un oier candidat la președenția Franței, autor de bestseller „Un oier la ELYSEE”-JEAN LASSALLE a mers pe jos 6000 de km pentru a asculta vocea francezului de rând!

0
910
views

Vă invit să parcurgeți bibliografia excepțională a unui om politic francez Jean Lassale, candidat peste 2 zile la președenția Franței.

Jean Lassalle fiul unui oier din Pirinei s-ia petrecut tinerețea în ferma părinților parcurgând cele mai importante trasee ale transhumanței din Franța.

Acest antrenament din tinerețe i-a permis în 2013 să realizeze un gest politic fără precedent și anume realizarea pe jos a unui marș de 6000 de km prin Franța ca să cunoască așteptările francezilor de la un om politic.

Imagini pentru un berger a elisee jean lassalle

Puteți descărca gratuit cartea lui Jean Lassalle „Un oier la Elysee (Un berger a lElysee)” de pe http://pdflelivresgratuits.blogspot.fr/2017/03/pdf-telecharger-un-berger-lelysee.html

Acest mare apărător al țăranului francez merită o șansă duminică!

https://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Lassalle

Avram Fițiu,

Secretar General

Federația Națională de Agricultură Ecologică

http://www.avramfitiu.ro/

Mai multe detalii despre tematica renașterii din cenușa uitării a satului românesc, puteți vedea pe publicația noastră  online http://www.romanianoastră.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here